Facebook hirdetés

Facebook hirdetés


A fizetett és célzott Facebook hirdetés az egyik legjobb marketingeszköz. Gondolj csak bele, ha feladsz egy rádió vagy TV spotot, akkor azt rengeteg ember hallja és látja, de vajon közülük hányan tartoznak a vállalkozásod célcsoportjába? Az elért emberek csak kis részének lesz releváns a hirdetésed. Nem beszélve arról, hogy ez a fajta hirdetés, csupán egyirányú kommunikációra alkalmas.

A Facebookban pedig pont ez a nagyszerű: olyan embereket tudunk elérni, akik nagy valószínűséggel érdeklődnek a terméked vagy a szolgáltatásod iránt, a kétirányú kommunikációnak és analítikáknak köszönhetően pedig visszajelzést kapunk, amelyeket felhasználhatunk a marketing stratégia optimalizálása során.

Tapasztalatból tudjuk, hogy minden vállalkozás sikerének eléréséhez, egyéni üzleti stratégiára és marketing megközelítésre van szükség. Ezért csapatunk kiemelt hangsúlyt fektet ügyfeleink igényeinek felmérésére, így biztosítva az általunk kezelt közösségi marketing kampányok minőségét és sikerességét.

Facebook oldalak és hirdetések kezelését is rutinosan végezzük, alap szolgáltatásunk már havi 25.000 Forinttól igénybe vehető.

További részletekért kérj egyéni ajánlatot és mi 24 órán belül válaszolunk!