Google Ads és SEO

Google Ads hirdetés


A Facebook mellett, az online hirdetések másik fontos eszköze a Google Ads, ami a Google kereső találati listáján belüli hirdetéseket jelenti.

Részletes célzási lehetőségekkel tudunk hirdetni a vállalkozásodhoz kapcsolódó, olyan kulcsszavakra, amelyekkel a potenciális vásárlóid rákeresnek az általad nyújtott szolgáltatásra vagy kínált termékre. A részletes analítikáknak köszönhetően átfogó képet kapunk a hirdetések teljesítményéről, melyek segítségével folyamatosan optimalizálni tudjuk a hirdetések elérését és költségét.

Minden Google Ads kampány indítása előtt, szükség van egy hirdetési tervezet létrehozására. Ennek keretében, a weboldalad online megjelenése és a tőled kapott információk alapján készítünk egy előrejelzést a várható eredményekről.

Ez a jelentés tartalmazza az összes jelentős keresési trendet és kifejezést, ami hatással lesz vállalkozásod sikerére. Ezekből tudunk következtetni az adott célcsoporthoz tartozó piac mélységére, illetve a várható forgalomra. Ennek alapján közösen kitaláljuk a hirdetési keretedhez passzoló, személyre szabott hirdetési kampányt.

Havi 25.000 Ft-tól

További részletekért kérj egyéni ajánlatot és mi 24 órán belül válaszolunk!

Keresőoptimalizálás


A SEO vagyis keresőoptimalizálás, a weboldalunknak a Google-ben - és más keresőben - történő megjelenési pozíciójának javítását jelenti a NEM fizetett találati listában. Általánosságban elmondható, hogy minél előbb szerepel a weblapunk a találati listában, annál többen fogják azt megtekinteni, így növelve az eladások számát.

A keresőoptimalzálás sok tényezős, komplex folyamat, így minden esetben egyéni, személyre szabott tervezést igényel.

További részletekért kérj egyéni ajánlatot és mi 24 órán belül válaszolunk!