Google Ads és SEO

Google Ads hirdetés


A Facebook mellett, az online hirdetések másik fontos eszköze a Google kereső találati listáján belüli hirdetések megjelenítése.

Részletes célzási lehetőségekkel tudunk hirdetni a vállalkozásodhoz kapcsolódó, olyan kifejezésekre, amelyekkel a potenciális vásárlóid rákeresnek az általad nyújtott szolgáltatásra vagy kínált termékre. A részletes analítikáknak köszönhetően átfogó képet kapsz a hirdetések teljesítményéről, melyek segítségével folyamatosan optimalizálni tudjuk a hirdetések elérését és költségvetését.

Minden Google Ads kampány indítása előtt, létrehozunk egy hirdetési tervezetet, melynek keretében - a weboldalad online megjelenése és a tőled kapott információk alapján - készítünk egy előrejelzést a várható eredményekről és keresési trendekről.

Ez a jelentés tartalmazza az összes jelentős keresési kulcsszót és kifejezést, ami hatással lesz vállalkozásod sikerére. Ezekből tudunk következtetni az adott célcsoporthoz tartozó piac mélységére, illetve a várható forgalomra.

Ennek alapján közösen kitaláljuk a hirdetési keretedhez passzoló, személyre szabott hirdetési kampányt.

Havi 30.000 Ft-tól

További részletekért kérj egyéni ajánlatot és mi 24 órán belül válaszolunk!

Keresőoptimalizálás


A SEO vagyis keresőoptimalizálás, a weboldalunknak a Google-ben - és más keresőben - történő megjelenési pozíciójának javítását jelenti a NEM fizetett találati listában. Általánosságban elmondható, hogy minél előbb szerepel a weblapunk a találati listában, annál többen fogják azt megtekinteni, így növelve az eladások számát.

A keresőoptimalzálás sok tényezős, komplex folyamat, így minden esetben egyéni, személyre szabott tervezést igényel.

További részletekért kérj egyéni ajánlatot és mi 24 órán belül válaszolunk!