Google Ads manager

A SocialWings egy 7 éves, stabil lábakon álló, Magyarországon szinte egyedülállóan, kizárólag ‘work from home’ szellemiségben működő digitális online marketing ügynökség. 2020-ban megszüntettük az irodánkat és rájöttünk, hogy olyan csapatunk van, ami home officeban ugyanolyan, sőt jobb hatékonyságra és még magasabb produktivitásra képes.

Mivel az egész országban vannak tehetséges emberek, akikkel szeretnénk együtt dolgozni, ezért nem korlátozzuk magunkat kizárólag egy városra, kizárva ezzel azokat, akik nem ott laknak.

Azonban ez a faja szabadság precizitást, lelkiismeretes munkát és nagy fokú elköteleződést igényel minden csapattárs részéről. Nem járunk senkinek a nyakára, nem trackeljük az idődet, hogy mivel mennyit foglalkoztál, de cserébe elvárjuk a leírt alapelveinknek megfelelően működj együtt a szervezettel és végezd el a felelősségi körödbe tartozó feladatokat.

Ha úgy érzed, hogy meg tudsz felelni ezeknek az elvárásoknak és megfelelő ambíciókkal rendelkezel ehhez a pozícióhoz, akkor jelentkezz hozzánk és beszélgessünk.

A Google Ads manager pozícióról bővebben

Az első és legfontosabb, hogy nem végrehajtót típusú embert keresünk, aki gondolkodás nélkül megcsinálja, ami mi mondunk vagy, amit az ügyfél kér. A két legfontosabb tulajdonság ehhez a típusú munkához a holisztikus szemlélet és a proaktivitás.

Fontos, hogy mindig szem előtt tartsd: az ügyfél sikere közös érdekünk.

Szinte biztos, hogy együtt kell majd működnöd más kollégákkal is, mint például más PPC manager, grafikus vagy projekt manager. Ezért fontos, hogy tudj csapatban gondolkodni és dolgozni.

Ha együtt fogunk dolgozni

Az igényeket és a pontos briefet mindig egy projektmanagertől kapod meg minden, a feladat elvégéséhez szükséges információval. Fontos, hogy van egy Slack csoportunk a teljes csapattal, ahol találsz már PPC managereket is. Így, ha valamivel elakadnál vagy bizonytalan vagy, lesz segítség. Nem hagyunk magadra!

A munka fontos rész a riportok elkészítése határidőre. Az ügyfeleink ezekből a riportokból értesülnek részletesen az elmúlt havi teljesítményről, változásokról és a jövőre vonatkozó javaslatainkról. Neked csak annyi dolgod van, hogy ezt elkészítsd. A kiküldésről és az egyéb kommunikációról a projektmanager gondoskodik, hogy ezzel is tehermentesítsünk.

A munkaidő kötetlen és teljes mértékben a saját belátásod szerint tudod beosztani az idődet. Nem trackeljük, hogy mivel mennyi foglalkozol, csak azt kérjük, hogy a feladatokat határidőre és nagy precizitással készítsd el.

Jelentkezés

A jelentkezéshez görgess lejjebb, töltsd ki az űrlapot és töltsd fel a magyar nyelvű önéletrajzodat PDF formátumban.

Ezt szeretnénk

  • 2+ éves tapasztalat
  • 200.000 Ft+ kezelt büdzsé / hó / ügyfél
  • Precizitás
  • Pontosság
  • Holisztikus szemlélet

Feladatok

  • Fiókok felállítása
  • Mérések precíz beállítása
  • Napi kampánykezelés
  • Proaktív jelenlét
  • Riportok megírása

Jelentkezés