Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül a Google- Facebook hirdetéskezelés, valamint a social média kezelés szolgáltatás? 

Ahogyan két egyforma ember, úgy két egyforma vállalkozás sincsen, ezért minden partnerünknek egyedi árajánlatot készítünk az igényeik alapján. Hirdetéskezelés szolgáltatásunk már nettó 90.000 Ft + áfa / hó, social média kezelés szolgáltatásunk pedig nettó 60.000 Ft + áfa / hó díjtól elérhető. 

A hirdetések garantálják, hogy egy szolgáltatásból vagy termékből azonnal rengeteget fogunk értékesíteni? 

Az online hirdetés egy eszköz, egy fogaskerék az egyébként bonyolult és összetett gépezetben. Ha a gépezet többi része nem funkcionál megfelelően, akkor hiába tökéletes a hirdetések, nem fogják meghozni az elvárt bevételt. Még akkor sem, ha milliókat locsolunk bele. Az olyan közvetlen befolyásoló tényezőket, mint például a weboldal felépítése, szövegezése és a hirdetések mérése természetesen minden hirdetési kampány elindítása előtt ellenőrizzük, szükség esetén javítjuk vagy javaslatot teszünk a módosításukra. Azonban vannak olyan tényezők is, amire nekünk nincs ráhatásunk, mint például az ügyfélszolgálat minősége, a termék / szolgáltatás ár-érték aránya és / vagy minősége. Ha ezekkel gond van, akkor a hirdetések sem fogják meghozni az átütő sikert. 

Mennyibe kerül hirdetni a Facebook-on és a Google-ben?

Azt, hogy nagyjából mennyi pénzt kell fektetni abba, hogy a Google- és / vagy a Facebook hirdetések megtérüljenek egy előzetes egyeztetést és kulcsszókutatást követően tudjuk megbecsülni. A hirdetéseket általában egy ilyen, a konkurenciát, a célokat és az iparágat is figyelembe vevő becsült napi keretösszeg alapján szoktuk elindítani. A hirdetéskezelés szolgáltatásunk napi szintű felügyelet mellett pedig garantálja, hogy az elköltött összeg és a hirdetések beállítása mindig a lehető legoptimálisabb legyen. 

Mennyibe kerül a weboldalfejlesztés szolgáltatás?

Ez a kérdés sajnos túl általános és nehezen megválaszolható további egyeztetés nélkül. A weboldalaknak rengeteg fajtája és funkciója lehet. Az egyszerűbb landing oldalaktól, az összetett és sok-sok terméket tartalmazó webáruházakig nagyon széles a skála. A néhány százezer forintos munkáktól egészen a többmillió projektekig. Ha szeretnéd tudni, hogy a Te elképzelésedet milyen keretek között tudnánk megvalósítani vedd fel velünk a kapcsolatot még ma.

Ha már van weboldala a cégemnek, de nem vagyok vele elégedett, ki tudjátok javítani?

A válasz röviden és tömören: igen. Azonban ennél bonyolultabb a válasz. Nagyon sokszor érkezik hozzánk hasonló igény. Ilyen esetben először mindig részletesen megbeszéljük, hogy pontosan mi az, amivel a potenciális ügyfelünk nem elégedett. Ezt követően felmérjük, hogy mik az igényei most és a jövőben a weboldalával kapcsolatban, majd ezt összevetjük az aktuális weboldal felépítésével és lehetőségeivel. Ezt követően pedig javaslatot teszünk a megoldásra. 

Mennyi ideig tart elkészíteni egy weboldalt? 

Egy weboldal fejlesztési ideje kb. 2-6 hét és leginkább két dolog befolyásolja: a weboldal megjelenésének és struktúrájának összetettsége, valamint a rendelkezésre álló szöveges és vizuális anyagok megléte. A weboldalkészítés szolgáltatást mindig megelőzi egy igényfelmérés és konzultáció annak érdekében, hogy a lehető legjobban megérthessük a megbízó igényeit és a számára hosszútávon legjobb megoldásokat tudjuk javasolni minden téren. Ha weboldal fejlesztés előtt állsz, ne habozz még ma ajánlatot kérni tőlünk.

Hirdetéskezelés és social média kezelés szolgáltatás esetén mennyi időre kell elköteleződni felétek? 

Senkit nem láncolunk magunkhoz jogi úton. Tudjuk, hogy jók vagyunk abban, amit csinálunk és az ügyfeleink számára is előnyös együttműködés miatt szerződés nélkül is hosszú ideig partnerek maradunk. A szerződéseinkben minden esetben 30 napos felmondási idő szerepel. Így, ha valaki egyszer mégis úgy döntene, hogy nem szeretne velünk tovább közös úton járni, akkor legfeljebb 30 napon belül meg tudjuk szűntetni az együttműködést. 

Kaphatok tőletek ingyenes segítséget Facebook kezeléssel kapcsolatban?

Zárt Facebook csoportunkban már több, mint 1200 tag lépett be. Ha bármilyen elakadásod van ezen a téren, szívesen látunk téged is. Itt vagy mi vagy a csoporttagok közül valaki biztosan segíteni fog a kérdésed megválaszolásában. A csoport neve: Facebook adminok és hirdetéskezelők közössége (katt)