Tartalomgyártó

A SocialWings egy 7 éves, stabil lábakon álló, Magyarországon szinte egyedülállóan, kizárólag ‘work from home’ szellemiségben működő digitális online marketing ügynökség. 2020-ban megszüntettük az irodánkat és rájöttünk, hogy olyan csapatunk van, ami home officeban ugyanolyan, sőt jobb hatékonyságra és még magasabb produktivitásra képes.

Mivel az egész országban vannak tehetséges emberek, akikkel szeretnénk együtt dolgozni, ezért nem korlátozzuk magunkat kizárólag egy városra, kizárva ezzel azokat, akik nem budapestiek.

Azonban ez a faja szabadság precizitást, lelkiismeretes munkát és nagy fokú elköteleződést igényel minden csapattárs részéről. Nem járunk senkinek a nyakára, nem trackeljük az idődet, hogy mivel mennyit foglalkoztál, de cserébe elvárjuk a leírt alapelveinknek megfelelően működj együtt a szervezettel és végezd el a felelősségi körödbe tartozó feladatokat.

Ha úgy érzed, hogy meg tudsz felelni ezeknek az elvárásoknak és megfelelő ambíciókkal rendelkezel ehhez a pozícióhoz, akkor jelentkezz hozzánk és beszélgessünk.

A tartalomgyártó pozícióról bővebben

Az első és legfontosabb, hogy ez a pozíció nem a high end típusú reklám- és image filmek készítését igényli. Ügyfeleink számára kifejezetten a rövid formátumú, 100%-ban social média kompatibilis videós -és olykor fotós- tartalmak elkészítését kell biztosítani. Ez részben megoldható home officeban is az olyan partnereknek, akik fizikai terméket értékesítenek, de előfordul olyan szituáció is, amikor el kell látogatni az ügyfél fizikai üzletébe ahhoz, hogy lokális tartalmakat is el tudj készíteni.

A munkaidő alapvetően kötetlen, kizárólag azt kérjük, hogy a feladat teljesítésének határidejét tartsd be. Azonban előfordulhat olyan szituáció, amikor az ügyfél üzletének nyitvatartása befolyásolja azt, hogy mikor tudsz a helyszínen tartalmakat készíteni.

A megfelelő minőségű tartalmak gyártásához elengedhetetlen a legalább közép- , de inkább felsőkategóriás mobiltelefon. Bizonyos kiegészítőket, mint például tripod, mikrofon stb. igény esetén tudunk biztosítani. Ha pedig azt látjuk, hogy jól illesz a csapatba és hosszútávon tudunk veled tervezni, akkor még több eszközt biztosítunk a számodra.

Az általunk képvisel minőség eléréshez szükséges ismerned a telefonos vagy asztali gépes videó vágó és fotó szerkesztő alkalmazásokat, szoftvereket.

Kreatív vagy és imádsz menő dolgokat alkotni?

Biztos lehetsz benne, hogy nem szabunk gátat az ötleteidnek és a megvalósításnak. Néhány ügyfelünk kivételével mindenhol teljesen szabad kezet kapunk a tartalmak elkészítésében. Nyitottak vagyunk az új és figyelemfelkeltő ötletekre!

Ha együtt fogunk dolgozni

Az igényeket és a pontos briefet mindig egy projektmanagertől kapod meg minden, a feladat elvégéséhez szükséges információval. Ha helyszíni tartalomgyártásról van szó, akkor az első alkalmakkor valaki a csapatból el fog menni veled az ügyfélhez, hogy bemutasson téged és elmagyarázzon minden szükséges dolgot, átadjon minden információt. Nem hagyunk magadra!

Ha kérdésed merülne fel, akkor a céges Slack üzenetküldő alkalmazás használatával felteheted azt bármikor a csoportban és szinte azonnal válaszolunk rá.

Jelentkezés

A jelentkezéshez görgess lejjebb, töltsd ki az űrlapot és töltsd fel a magyar nyelvű önéletrajzodat PDF formátumban.

Feladatok

  • Social média kompatibilis videós tartalmak gyártása
  • Social média kompatibilis fotós tartalmak gyártása

Jelentkezés