Online Start szolgáltatás

Tisztában vagyunk vele, hogy nem minden cégnek, vállalkozásnak, vagy cégcsoportnak feltétel a működéséhez az, hogy jelen legyen az online térben. Azonban bármikor eljöhet az a pont, amikor a vezetőség úgy dönt, hogy új piacok felé nyitnak, új irányokat is kipróbálnak vagy egyszerűen csak szeretnék megmutatni potenciális partnereiknek, hogy milyen elveket és minőséget képviselnek. Ennek pedig a legjobb, legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb módja, ha a XXI. században már szinte bárki által elérhető digitális világban is megmutatják magukat.

 

Ezt a teljeskörű és minden igényt kielégítő szolgáltatásunkat kifejezetten olyan cégeknek és vállalatoknak fejlesztettük ki, akik eddig egyáltalán nem voltak jelen az online világban, de megszületett bennük az elhatározás, hogy „kilépnek a fényre”.

 

Segítünk benne, hogy időt, energiát és pénzt takaríthassanak meg azok a tudatos cégek, akik teljes iránymutatást és ezzel együtt kivitelezést is kérnek tőlünk a céljaikat támogató digitális megoldásokhoz. Legyen a cégnek akármilyen szinten az online jelenléte, irányt mutatunk a minőségi láthatóság felé.

Gyors ajánlatkérés

Legfeljebb 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Mit jelent az, hogy Online Start csomag?

Mint azt feljebb is írtuk, ez a szolgáltatásunk olyan cégeknek, vállalatoknak szól, akik eddig még nem, vagy csak minimális mértékben voltak jelen a digitális világban.

Ez a szolgáltatásunk -ugyanúgy, ahogy a többi sem- nem kötött, vagyis 100%-osan egyedi igényekre szabott.
A kapcsolatfelvétel után egy vagy szükség esetén több személyes találkozó keretein belül mélyebben megismerjük a megbízónk igényeit, miértjeit és céljait arra vonatkozóan, hogy miért döntöttek úgy, hogy nyitnak az online jelenlét felé.

Ezt követően legfeljebb 2 hét alatt kidolgozunk egy teljesen egyedi és igényekre szabott akciótervet, ahol bemutatjuk, hogy a megbízó által felvázolt célok eléréséhez milyen típusú megjelenéseket, milyen eszközöket, milyen sorrendben javaslunk bevezetni és használni.

A szolgáltatásunk az arculati ráncfelvarrástól kezdve, a komplex nemzetközi weboldalak fejlesztésén keresztül, a social média platformok használatáig lefed minden olyan területet, amire egy magát megmutatni készülő vállalatnak szüksége van.

Támogatás, oktatás

A Online Start csomag mellé biztosítunk egy olyan háttértámogatási rendszert is, melynek a segítségével a vezetőséget és a digitális jelenlétet fenntartó, működtető kollégákat a nulladik lépéstől kezdve fokozatosan bevezetjük az online világba. Nem csak elmagyarázzuk az egyes eszközök előnyeit és működését, hanem visszanézhető oktatóanyagot is készítünk a használatukról. Ezzel biztosítva, hogy bárki, bármikor könnyedén elsajátíthassa az adott szoftver vagy eszköz használatát.

Gyors ajánlatkérés

Miért érdemes velünk belépni az online világba?

Több, mint 7 éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren és ez idő alatt már több, mint 150 különböző cég igényeit szolgáltuk ki, kezdve a néhány százmilliós árbevételű partnertől egészen a 30 milliárdos nagyvállalatig nem csak Magyarországon, de nemzetközi szinten is.

Ennek köszönhetően széles perspektívával rendelkezünk és aktív, gyakorlati tapasztalatból tudjuk, hogy hol, mikor és milyen eszközöket kell alkalmazni annak érdekében, hogy elérjük a rövid- és hosszútávú célokat egyaránt.

Gyors ajánlatkérés

Ügyfeleink véleményei

Nagyon szeretek a SocialWings-el dolgozni, mert mindig van egy új ötletük, hogyan lehetnének még hatékonyabbak a social media hirdetéseink. Volt, hogy 10x ROI-t értünk el! Már egy éve elégedett ügyfelek vagyunk, a webshop eladásunk 100%ot nőtt a közös munkának hála!

Horváth Dorka

Horváth Dorka
Tulajdonos
Könyvkiadó

Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal. Nagyon gyors a rekaciójuk, mindenben segítőkészek, és bármi problémánk van vagy csak újítást szeretnénk, egyből segítenek és a legjobbat nyújták! Csak ajánlani tudom őket!

Lazaridis Kostas
Tulajdonos
Kostas Oliva Kft.

Lazaridis Kostas

Profi és gyors csapat, minden kérdésemre választ kaptam, olyan webshopot kaptam, amit megálmodtam. Öröm volt a közös munka!

Besszer Anna

Besszer Anna
Tulajdonos
Urban Mum

Gyorsan és precízen végzik a munkájukat! Könnyű velük együtt működni! Csak ajánlani tudom őket!

Szabó-Kulcsár Marietta
Tulajdonos
Életünk ízei

Szabó-Kulcsár Marietta

Éjjel-nappal,mindig és mindenben segítséget kapunk.Profi megoldásokkal,empátiával!Ha bizonytalan vagy,biztos hogy jó tanácsokkal és megoldásokkal segítséget kapsz!Bátran ajánlom Őket,szuper a csapat!

Dobi Diána

Dobi Diána
Tulajdonos
Parisi Galéria

Profiknak profiktól! Csak ajánlani tudom mindenkinek! 5*

Rodják Ferenc
Tulajdonos
Modern Ablak Kft.

Rodják Ferenc

Szuper ügynökség! Több vállalkozásnál is maximális teljesítményt nyújtanak, gyorsan válaszolnak, rögtön reagálnak.

Tóth Lilla

Tóth Lilla
Tulajdonos
Autószöv Gyöngyös Kft.

Szakmai hozzáértésük, megbízhatóságuk, ügyfélkezelésük kiváló! Jó szívvel ajánlom!

Kanizsai Tamás
Tulajdonos
T-Survey Kft.

Kanizsai Tamás

Személyre szabott segítség, aktív kapcsolattartás, eredményes együttműködés.

Dr. Almási Kitti

Dr. Almási Kitti

Pszichológus

Legyen szó weblap készítésről vagy online marketingről, a srácok a SocialWingsnél mindig tudnak segíteni!

Dr. Lojek Levente

GDPR szakjogász

Dr. Lojek Levente

Nagyon szépen köszönöm külön-külön is a rám szánt időt, a beletett munkát, energiát és rugalmasságot. Valóban jól dolgoztok és az interneten rólatok található értékeléseknek megfelelő minőséget kaptam tőletek.

Pázmándi Norbert

Pázmándi Norbert

Booksi

Eddig mindig számíthattam rájuk, azonnal reagálnak, segítenek, tanácsot adnak, utánajárnak, ha valamit nem tudnak azonnal, proaktívak, korrektek. De ami nekem a legfontosabb: GONDOLKOZNAK! Végre egy csapat, akik nem kézi irányítással dolgozik, hanem önállóan.

Buza Kriszta
Style Communications Kft.
Tulajdonos

Buza Kriszta

Kedves, korrekt, hozzáértő csapat. Köszönöm:)

May Viktória

May Viktória
Tulajdonos
Tori ásvány-ékszer

A teljes digitalizálás működése

Szia, Máté vagyok és a csapatommal az a célunk, hogy a digitalizálódást a lehető legkönnyebbé tegyük a számotokra. Épp ezért nem kérünk rá, hogy bonyolult űrlapokat tölts ki.

Mindössze 4 adatra van szükségünk, hogy fel tudjuk venni veletek a kapcsolatot. Ezek megadását követően személyesen én foglak felkeresni legfeljebb egy munkanapon belül, hogy egyeztessünk a részletekről.

Alig várom, hogy beszélhessünk és együtt emeljük a céget a következő szintre.

Gyors ajánlatkérés
A teljes digitalizálás működése

Steindl Máté Alapító / Facebook szakértő

Gyors ajánlatkérés

Legfőbb ismérveink

Fejlesztői tudás

Mély és sokrétű webfejlesztői tudásunknak és több, mint hétéves tapasztalatunknak köszönhetően nincs olyan technikai jellegű probléma vagy kihívás, amit csapatunk ne tudna megoldani.

Gyorsaság

Minden megkeresésre, felmerülő igényre és kérdésre legfeljebb egy munkanapon belül reagálunk. Számunkra fontos, hogy pörögjenek a projektek, haladjon az üzlet és betartsuk a megbeszélt határidőket.

Proaktív jelenlét

Akár webfejlesztés, akár hirdetéskezelés projektről is legyen szó, helyzetünkhöz mérten igyekszünk mindig egy lépéssel a megbízónk előtt járni és olyan javaslatokkal, meglátásokkal szolgálni, amelyek segítségével előnyre tehet szert a konkurenciával szemben.

T típusú munkatársak

A nálunk dolgozó szakemberek mindegyike “T” típusú tudással és szemlélettel rendelkezik az online jelenlét világában. Ez azt jelenti, hogy a saját szakterületükön meglehetősen mély tudással vannak felvértezve, de munkájuk során számításba veszik a többi terület igényeit és lehetőségeit is.

Ajánlatkérés

Maximum 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot