Google Ads hirdetéskezelés

Ez a szolgáltatásunk a Te cégednek szól, ha az alábbiak közül bármelyik gondolat megfogalmazódott benned az utóbbi időben

 

“Magasabb bevételt kell elérnünk”

 

“A konkurencia folyton előttünk van”

 

“Az aktuális Google Ads hirdetéseink gyengén teljesítenek”

Gyors ajánlatkérés

Válaszidő: 1 munkanap

Lépj szintet tudatosan!

Szakértő csapatunk eredményorientált megoldásokat kínál vállalkozásod számára, hogy a hirdetésre költött összeg megtérülő, kiszámítható befektetés legyen.

Elemzés és stratégiakidolgozás

Alaposan átbeszéljük kitűzött üzleti céljaidat, megvizsgáljuk a célcsoportot, a versenytársakat és a céged weboldalát, majd ezek alapján kidolgozunk egy célravezető stratégiát.

Megvalósítás és optimalizálás

Szerződéskötést követően lépésről lépésre megvalósítjuk az előre felállított és tisztázott terv lépéseit majd aktív kapcsolattartás mellett, szoros felügyelettel hétről hétre optimalizáljuk a kampányokat.

Néhány ügyfelünk, akiknek kezeljük a Google hirdetéseit

Logó
Logó
Logó
Logó
Logó
Logó
Logó
Logó
Logó
Logó

... és reméljük hamarosan a tiéteket is!

A PPC hirdetésekhez kapcsolódó blogjaink

Google Ads hirdetési fiók kezelés számokban 🚀

Ügyfeleink véleményei

Nagyon szeretek a SocialWings-el dolgozni, mert mindig van egy új ötletük, hogyan lehetnének még hatékonyabbak a social media hirdetéseink. Volt, hogy 10x ROI-t értünk el! Már egy éve elégedett ügyfelek vagyunk, a webshop eladásunk 100%ot nőtt a közös munkának hála!

Horváth Dorka

Horváth Dorka
Tulajdonos
Könyvkiadó

Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal. Nagyon gyors a rekaciójuk, mindenben segítőkészek, és bármi problémánk van vagy csak újítást szeretnénk, egyből segítenek és a legjobbat nyújták! Csak ajánlani tudom őket!

Lazaridis Kostas
Tulajdonos
Kostas Oliva Kft.

Lazaridis Kostas

Profi és gyors csapat, minden kérdésemre választ kaptam, olyan webshopot kaptam, amit megálmodtam. Öröm volt a közös munka!

Besszer Anna

Besszer Anna
Tulajdonos
Urban Mum

Gyorsan és precízen végzik a munkájukat! Könnyű velük együtt működni! Csak ajánlani tudom őket!

Szabó-Kulcsár Marietta
Tulajdonos
Életünk ízei

Szabó-Kulcsár Marietta

Éjjel-nappal,mindig és mindenben segítséget kapunk.Profi megoldásokkal,empátiával!Ha bizonytalan vagy,biztos hogy jó tanácsokkal és megoldásokkal segítséget kapsz!Bátran ajánlom Őket,szuper a csapat!

Dobi Diána

Dobi Diána
Tulajdonos
Parisi Galéria

Profiknak profiktól! Csak ajánlani tudom mindenkinek! 5*

Rodják Ferenc
Tulajdonos
Modern Ablak Kft.

Rodják Ferenc

Szuper ügynökség! Több vállalkozásnál is maximális teljesítményt nyújtanak, gyorsan válaszolnak, rögtön reagálnak.

Tóth Lilla

Tóth Lilla
Tulajdonos
Autószöv Gyöngyös Kft.

Szakmai hozzáértésük, megbízhatóságuk, ügyfélkezelésük kiváló! Jó szívvel ajánlom!

Kanizsai Tamás
Tulajdonos
T-Survey Kft.

Kanizsai Tamás

Személyre szabott segítség, aktív kapcsolattartás, eredményes együttműködés.

Dr. Almási Kitti

Dr. Almási Kitti

Pszichológus

Legyen szó weblap készítésről vagy online marketingről, a srácok a SocialWingsnél mindig tudnak segíteni!

Dr. Lojek Levente

GDPR szakjogász

Dr. Lojek Levente

Nagyon szépen köszönöm külön-külön is a rám szánt időt, a beletett munkát, energiát és rugalmasságot. Valóban jól dolgoztok és az interneten rólatok található értékeléseknek megfelelő minőséget kaptam tőletek.

Pázmándi Norbert

Pázmándi Norbert

Booksi

Eddig mindig számíthattam rájuk, azonnal reagálnak, segítenek, tanácsot adnak, utánajárnak, ha valamit nem tudnak azonnal, proaktívak, korrektek. De ami nekem a legfontosabb: GONDOLKOZNAK! Végre egy csapat, akik nem kézi irányítással dolgozik, hanem önállóan.

Buza Kriszta
Style Communications Kft.
Tulajdonos

Buza Kriszta

Kedves, korrekt, hozzáértő csapat. Köszönöm:)

May Viktória

May Viktória
Tulajdonos
Tori ásvány-ékszer

A SocialWings csapata

A reaktív magatartás helyett a proaktív gondolkodással igyekszünk a lehető legtöbbször, a lehető legjobban felkészülni a várható eseményekre.

A csapattal egyetlen célunk van: sikeres online jelenlétet építeni a magyar KKV szektor szereplőinek. Kattints és ismerd meg a többieket.

A teljes csapat
A SocialWings csapata

Steindl Máté Alapító / Facebook szakértő

A teljes csapat

7+ év, 100+ ügyfél, 200+ projekt

Mikor válaszd “Google Ads hirdetéskezelés” szolgáltatásunkat?

Minimum büdzsé

Ha jelenleg legalább napi 5000 Ft-ot költesz Google hirdetésekre, de nem hozzák az elvárt eredményt, akkor mindenképp érdemes átnéznünk a hirdetési fiókot.

Kínálat

Ha van egy olyan termék és / vagy szolgáltatás, amire jelenleg van valós piaci kereslet, de úgy gondolod több bevételt is el lehetne érni vele.

Megfelelő weboldal

A Google hirdetés egy eszköz arra, hogy magasabb bevételre tehess szert. Ehhez azonban elengedhetetlen egy olyan magas minőségű weboldal, ami képes a látogatókat vásárlókká konvertálni.

Türelem

A Google hirdetések az elindítás után szinte azonnal láthatóak lesznek, de általában szükség van egy 1-2 hónapos teszt időszakra ahhoz, hogy érezhető hatást tudjunk generálni.

Erre számíthatsz

Kölcsönös szimpátia és elfogadott ajánlat esetén a következő lépések állnak előttünk. Fontos kiemelnünk, hogy mindent megtesszük annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a lehető legkevesebb plusz feladata legyen a folyamat során.

Egyeztetés

Szerződéskötést követően az első lépés, hogy alaposan átbeszéljük és megértjük a cég jelenlegi helyzetét és jövőben céljait. Ezt általában egy hosszabb online meeting formájában szoktuk megtenni.

Felmérés

A sikeres Google hirdetéseknek vannak bizonyos feltételei, melyekre követlen ráhatásunk van. Mielőtt elkezdenénk pénzt költeni a hirdetésekre fontos, hogy ellenőrizzük ezek minőségét és meglétét.

Hibaelhárítás

Amennyiben szükséges elvégezzük a kritikus hibák kijavítását. Ilyen lehet például a weboldal felépítése, funkcionalitása és a nem utolsó sorban a megfelelő konverziómérés.

Indulás

Ha minden előkészületet sikeresen elvégeztünk, akkor megkezdődhet a kampányok felállítása és a tényleges hirdetés. Ez általában 1-3 héttel a szerződéskötés után szokott megtörténni.

Legfőbb ismérveink

Fejlesztői tudás

Mély és sokrétű webfejlesztői tudásunknak és több, mint hétéves tapasztalatunknak köszönhetően nincs olyan technikai jellegű probléma vagy kihívás, amit csapatunk ne tudna megoldani.

Gyorsaság

Minden megkeresésre, felmerülő igényre és kérdésre legfeljebb egy munkanapon belül reagálunk. Számunkra fontos, hogy pörögjenek a projektek, haladjon az üzlet és betartsuk a megbeszélt határidőket.

Proaktív jelenlét

Akár webfejlesztés, akár hirdetéskezelés projektről is legyen szó, helyzetünkhöz mérten igyekszünk mindig egy lépéssel a megbízónk előtt járni és olyan javaslatokkal, meglátásokkal szolgálni, amelyek segítségével előnyre tehet szert a konkurenciával szemben.

T típusú munkatársak

A nálunk dolgozó szakemberek mindegyike “T” típusú tudással és szemlélettel rendelkezik az online jelenlét világában. Ez azt jelenti, hogy a saját szakterületükön meglehetősen mély tudással vannak felvértezve, de munkájuk során számításba veszik a többi terület igényeit és lehetőségeit is.

Ajánlatkérés

Maximum 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot