Céges Facebook védelem

Az utóbbi 3 évben megszámlálhatatlanul sok ismert hazai tartalomgyártól, influencer, celeb és cég keresett meg minket ugyanazzal a problémával: ellopták valamelyik social média fiókját.  

A legtöbb esetben azért nagyon fájó pont egy fiók elvesztése, mert nem csak érzelmi szálak fűzik hozzá a tulajdonosát, hanem anyagi bevételt is jelent a számára. Egy új fiók felépítése nem csak évekbe, de akár súlyos milliókba is kerülhet, ha arra gondolunk,

hogy hirdetésekkel kell elérnünk a korábbi követőket és,

amíg nincs megfelelő bázis, addig az „paid partnership”

típusú együttműködések sem működnek.

KIZÁRÓLAG CÉGEKNEK ÉS TARTALOMGYÁRTÓKNAK!

Mi az a céges Facebook védelmi csomag?

Egy több lépésből álló védelem kialakítása az Instagram és / vagy a Facebook profiloknak, illetve egy úgynevezett back up rendszer elkészítése arra az esetre, ha a felhasználó mégis adathalászat áldozata lesz és bekövetkezik a legrosszabb eshetőség.

Állapotfelmérés és lehetőségek

Ajánlatkérésedet követően felvesszük veled a kapcsolatot, annak céljából, hogy felmérjük milyen fiókokat szeretnél megvédeni és milyen szinten áll most ezeknek a profiloknak a biztonsága. Bizonyos esetekben online konzultáció keretein belül is el tudjuk végezni a szükséges beállításokat, de az esetek nagy részében ilyen együttműködésnél jobban preferáljuk a személyes találkozót, ahova az ügyfél hozza a saját készülékeit és a gyakorlatban be tudunk mutatni mindent és el tudjuk magyarázni, hogy mit miért csinálunk.

Miért éri meg igénybe venni a céges védelmi szolgáltatásukat?

A fiókok biztonsági szintjének megemelésével közel nullára redukáljuk annak az esélyét, hogy felhasználói hiba vagy mellényúlás nélkül el tudják tulajdonítani valamelyik profilodat.

Ha mégis adathalászat áldozata leszel, mert rossz helyre kattintottál, akkor nem kell a nulláról elkezdened újraépítened a profilodat. Egy olyan back up módszertant dolgoztunk ki, ami ebben az esetben segít újra kapcsolatba lépni a követőiddel.

Nem csak egy szolgáltatást kapsz, hanem közben oktatást is. Elmagyarázzuk, hogy mit miért csinálunk, felkészítünk a váratlan helyzetekre és olyan tudással vértezünk fel, ami segít átlátni a Meta és a Google bonyolult rendszerét.

Igénytől függően ezt kapod tőlünk

A tartalomgyártó védelmi szolgáltatásunk négy fő pillérre épül.

Biztonsági lépések

Ezzel a módszerrel 4 oldalról alapozzunk meg minden profilod és fiókod biztonságát úgy, hogy minden gyenge pontját elhárítjuk a rendszernek.

Oktatás

A folyamat közben végig mutatjuk és magyarázzuk, hogy mi és miért történik, hogy te is mindent pontosan érts. Ezen kívül felkészítünk a váratlan helyzetekre és megmutatjuk hogyan NE legyél adathalászat áldozata.

Back up

Ha mégis megtörténne, hogy valaki feltöri a fiókodat vagy az algoritmus gondol egyet és letiltja azt, akkor a back up módszereink segítségével könnyen, gyorsan és olcsón tudsz felépíteni egy új profilt.

Prémium +

Igény esetén a céljaiddal összhangban lévő hirdetéseket is kezeljük a Meta és / vagy a Google rendszerein belül.

Akik már minket választottak

Ügyfeleink véleményei

Nagyon szeretek a SocialWings-el dolgozni, mert mindig van egy új ötletük, hogyan lehetnének még hatékonyabbak a social media hirdetéseink. Volt, hogy 10x ROI-t értünk el! Már egy éve elégedett ügyfelek vagyunk, a webshop eladásunk 100%ot nőtt a közös munkának hála!

Horváth Dorka

Horváth Dorka
Tulajdonos
Könyvkiadó

Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal. Nagyon gyors a rekaciójuk, mindenben segítőkészek, és bármi problémánk van vagy csak újítást szeretnénk, egyből segítenek és a legjobbat nyújták! Csak ajánlani tudom őket!

Lazaridis Kostas
Tulajdonos
Kostas Oliva Kft.

Lazaridis Kostas

Profi és gyors csapat, minden kérdésemre választ kaptam, olyan webshopot kaptam, amit megálmodtam. Öröm volt a közös munka!

Besszer Anna

Besszer Anna
Tulajdonos
Urban Mum

Gyorsan és precízen végzik a munkájukat! Könnyű velük együtt működni! Csak ajánlani tudom őket!

Szabó-Kulcsár Marietta
Tulajdonos
Életünk ízei

Szabó-Kulcsár Marietta

Éjjel-nappal,mindig és mindenben segítséget kapunk.Profi megoldásokkal,empátiával!Ha bizonytalan vagy,biztos hogy jó tanácsokkal és megoldásokkal segítséget kapsz!Bátran ajánlom Őket,szuper a csapat!

Dobi Diána

Dobi Diána
Tulajdonos
Parisi Galéria

Profiknak profiktól! Csak ajánlani tudom mindenkinek! 5*

Rodják Ferenc
Tulajdonos
Modern Ablak Kft.

Rodják Ferenc

Szuper ügynökség! Több vállalkozásnál is maximális teljesítményt nyújtanak, gyorsan válaszolnak, rögtön reagálnak.

Tóth Lilla

Tóth Lilla
Tulajdonos
Autószöv Gyöngyös Kft.

Szakmai hozzáértésük, megbízhatóságuk, ügyfélkezelésük kiváló! Jó szívvel ajánlom!

Kanizsai Tamás
Tulajdonos
T-Survey Kft.

Kanizsai Tamás

Személyre szabott segítség, aktív kapcsolattartás, eredményes együttműködés.

Dr. Almási Kitti

Dr. Almási Kitti

Pszichológus

Legyen szó weblap készítésről vagy online marketingről, a srácok a SocialWingsnél mindig tudnak segíteni!

Dr. Lojek Levente

GDPR szakjogász

Dr. Lojek Levente

Nagyon szépen köszönöm külön-külön is a rám szánt időt, a beletett munkát, energiát és rugalmasságot. Valóban jól dolgoztok és az interneten rólatok található értékeléseknek megfelelő minőséget kaptam tőletek.

Pázmándi Norbert

Pázmándi Norbert

Booksi

Eddig mindig számíthattam rájuk, azonnal reagálnak, segítenek, tanácsot adnak, utánajárnak, ha valamit nem tudnak azonnal, proaktívak, korrektek. De ami nekem a legfontosabb: GONDOLKOZNAK! Végre egy csapat, akik nem kézi irányítással dolgozik, hanem önállóan.

Buza Kriszta
Style Communications Kft.
Tulajdonos

Buza Kriszta

Kedves, korrekt, hozzáértő csapat. Köszönöm:)

May Viktória

May Viktória
Tulajdonos
Tori ásvány-ékszer

Hello, Máté vagyok a SocialWings alapítója és a csapatommal szeretnénk, ha a te profilod is legalább olyan biztonságba lenne, mint az ügyfeleinké. Ha neked is sok munkád van abban, hogy felépítettél egy Instagram vagy Facebook oldalt és szeretnéd megvédeni, akkor ezt a szolgáltatást neked találtuk ki.

Kérj egy ajánlatot és beszélgessünk a részletekről.

Steindl Máté Alapító / Facebook szakértő

Legfőbb ismérveink

Fejlesztői tudás

Mély és sokrétű webfejlesztői tudásunknak és több, mint hétéves tapasztalatunknak köszönhetően nincs olyan technikai jellegű probléma vagy kihívás, amit csapatunk ne tudna megoldani.

Gyorsaság

Minden megkeresésre, felmerülő igényre és kérdésre legfeljebb egy munkanapon belül reagálunk. Számunkra fontos, hogy pörögjenek a projektek, haladjon az üzlet és betartsuk a megbeszélt határidőket.

Proaktív jelenlét

Akár webfejlesztés, akár hirdetéskezelés projektről is legyen szó, helyzetünkhöz mérten igyekszünk mindig egy lépéssel a megbízónk előtt járni és olyan javaslatokkal, meglátásokkal szolgálni, amelyek segítségével előnyre tehet szert a konkurenciával szemben.

T típusú munkatársak

A nálunk dolgozó szakemberek mindegyike “T” típusú tudással és szemlélettel rendelkezik az online jelenlét világában. Ez azt jelenti, hogy a saját szakterületükön meglehetősen mély tudással vannak felvértezve, de munkájuk során számításba veszik a többi terület igényeit és lehetőségeit is.

Ajánlatkérés

Maximum 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot