Facebook és Instagram hirdetéskezelés

2023-ban ez a kettő, a Meta által birtokolt platform a cégek 90%-ának megkerülhetetlen, ha aktívan szeretnének márkát építeni és kapcsolatot tartani az ügyfeleikkel, akiket most vagy a későbbiekben vásárlóvá, ügyféllé akarnak konvertálni.  

💡 A magyar lakosság túlnyomó része regisztrálva van legalább az egyik platformra, amiből következik, hogy fizetett hirdetésekkel jó eséllyel érhetjük el a termék / szolgáltatás célcsoportját.

Ajánlatkérés

Válaszidő: 1 munkanap

Néhány ügyfelünk, akiknek kezeljük a Facebook és az Instagram hirdetéseit 🤝

Logó
Logó
Logó
Logó
Logó
Logó
Logó
Logó
Logó
Logó
Logó
Logó
Logó

Készíthetünk nektek is néhány eredményes kampányt?

Blog cikkeink Facebook hirdetésekkel kapcsolatban 👓

Ügyfeleink véleményei

Nagyon szeretek a SocialWings-el dolgozni, mert mindig van egy új ötletük, hogyan lehetnének még hatékonyabbak a social media hirdetéseink. Volt, hogy 10x ROI-t értünk el! Már egy éve elégedett ügyfelek vagyunk, a webshop eladásunk 100%ot nőtt a közös munkának hála!

Horváth Dorka

Horváth Dorka
Tulajdonos
Könyvkiadó

Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal. Nagyon gyors a rekaciójuk, mindenben segítőkészek, és bármi problémánk van vagy csak újítást szeretnénk, egyből segítenek és a legjobbat nyújták! Csak ajánlani tudom őket!

Lazaridis Kostas
Tulajdonos
Kostas Oliva Kft.

Lazaridis Kostas

Profi és gyors csapat, minden kérdésemre választ kaptam, olyan webshopot kaptam, amit megálmodtam. Öröm volt a közös munka!

Besszer Anna

Besszer Anna
Tulajdonos
Urban Mum

Gyorsan és precízen végzik a munkájukat! Könnyű velük együtt működni! Csak ajánlani tudom őket!

Szabó-Kulcsár Marietta
Tulajdonos
Életünk ízei

Szabó-Kulcsár Marietta

Éjjel-nappal,mindig és mindenben segítséget kapunk.Profi megoldásokkal,empátiával!Ha bizonytalan vagy,biztos hogy jó tanácsokkal és megoldásokkal segítséget kapsz!Bátran ajánlom Őket,szuper a csapat!

Dobi Diána

Dobi Diána
Tulajdonos
Parisi Galéria

Profiknak profiktól! Csak ajánlani tudom mindenkinek! 5*

Rodják Ferenc
Tulajdonos
Modern Ablak Kft.

Rodják Ferenc

Szuper ügynökség! Több vállalkozásnál is maximális teljesítményt nyújtanak, gyorsan válaszolnak, rögtön reagálnak.

Tóth Lilla

Tóth Lilla
Tulajdonos
Autószöv Gyöngyös Kft.

Szakmai hozzáértésük, megbízhatóságuk, ügyfélkezelésük kiváló! Jó szívvel ajánlom!

Kanizsai Tamás
Tulajdonos
T-Survey Kft.

Kanizsai Tamás

Személyre szabott segítség, aktív kapcsolattartás, eredményes együttműködés.

Dr. Almási Kitti

Dr. Almási Kitti

Pszichológus

Legyen szó weblap készítésről vagy online marketingről, a srácok a SocialWingsnél mindig tudnak segíteni!

Dr. Lojek Levente

GDPR szakjogász

Dr. Lojek Levente

Nagyon szépen köszönöm külön-külön is a rám szánt időt, a beletett munkát, energiát és rugalmasságot. Valóban jól dolgoztok és az interneten rólatok található értékeléseknek megfelelő minőséget kaptam tőletek.

Pázmándi Norbert

Pázmándi Norbert

Booksi

Eddig mindig számíthattam rájuk, azonnal reagálnak, segítenek, tanácsot adnak, utánajárnak, ha valamit nem tudnak azonnal, proaktívak, korrektek. De ami nekem a legfontosabb: GONDOLKOZNAK! Végre egy csapat, akik nem kézi irányítással dolgozik, hanem önállóan.

Buza Kriszta
Style Communications Kft.
Tulajdonos

Buza Kriszta

Kedves, korrekt, hozzáértő csapat. Köszönöm:)

May Viktória

May Viktória
Tulajdonos
Tori ásvány-ékszer

A social média hirdetések előnyei

Jól célozható

A Facebook (Meta) hirdetéskezelője nagyon részletes és sokrétű beállítási lehetőségeket rejt magában. A területi, életkori és érdeklődési kör alapú célzáson túl többfajta retargeting opció is elérhető.

Mérhető

A folyamatosan fejlődő mérési kódoknak köszönhetően a hirdetésekből érkező forgalom és bevétel ma már sokkal pontosabban beazonosítható, mint az ezt megelőző években volt.

Azonnal elindítható

A cég aktuális készültségi szintjétől függően, a hirdetéseket néhány előkészítési lépést követően akár néhány nap alatt is élesíthetjük.

Vizuális

A képes és videós hirdetéseknek köszönhetően a termékeket és szolgáltatásokat nagyon gusztusosan és változatosan lehet tálalni a potenciális vásárlóknak

Kétirányú

A Google hirdetésekkel szemben a Facebook és Instagram hirdetések kétirányúak is lehetnek. A kommenteken és a különböző kapcsolatfelvételi lehetőségének keresztül kommunikálhatunk a célcsoporttal.

Olcsó

Habár az utóbbi években a hirdetések nagy mértékben drágultak, még mindig elmondható, hogy nagyságrendekkel olcsóbb, hatékonyabb és jobban mérhető bármilyen offline hirdetési formátumnál.

Ezt fogjuk tenni

Kölcsönös szimpátia és elfogadott ajánlat esetén a következő lépések állnak előttünk. Fontos kiemelnünk, hogy mindent megtesszük annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a lehető legkevesebb plusz feladata legyen a folyamat során.

Egyeztetés

Szerződéskötést követően az első lépés, hogy alaposan átbeszéljük és megértjük a cég jelenlegi helyzetét és jövőben céljait. Ezt általában egy hosszabb online meeting formájában szoktuk megtenni.

Felmérés

A sikeres Facebook hirdetéseknek vannak bizonyos feltételei, melyekre követlen ráhatásunk van. Mielőtt elkezdenénk pénzt költeni a hirdetésekre fontos, hogy ellenőrizzük ezek minőségét és meglétét.

Előírt felépítés

A Meta platformnak van egy bizonyos, a cég által javasolt működési módja. Ez az egész rendszer az úgynevezett Vállalkozáskezelőn alapszik, amit sokan helytelenül használnak

Hibaelhárítás

Amennyiben szükséges elvégezzük a kritikus hibák kijavítását. Ilyen lehet például a weboldal felépítése, funkcionalitása és a nem utolsó sorban a megfelelő konverziómérés.

Biztonság

Sajnos egyre gyakrabban fordul elő, hogy hackerek feltörnek és ellopnak céges Facebook vagy Instagram oldalakat. Ennek a megelőzése kulcsfontosságú

Indulás

Ha minden előkészületet sikeresen elvégeztünk, akkor megkezdődhet a kampányok felállítása és a tényleges hirdetés. Ez általában 1-3 héttel a szerződéskötés után szokott megtörténni.

Legfőbb ismérveink

Fejlesztői tudás

Mély és sokrétű webfejlesztői tudásunknak és több, mint hétéves tapasztalatunknak köszönhetően nincs olyan technikai jellegű probléma vagy kihívás, amit csapatunk ne tudna megoldani.

Gyorsaság

Minden megkeresésre, felmerülő igényre és kérdésre legfeljebb egy munkanapon belül reagálunk. Számunkra fontos, hogy pörögjenek a projektek, haladjon az üzlet és betartsuk a megbeszélt határidőket.

Proaktív jelenlét

Akár webfejlesztés, akár hirdetéskezelés projektről is legyen szó, helyzetünkhöz mérten igyekszünk mindig egy lépéssel a megbízónk előtt járni és olyan javaslatokkal, meglátásokkal szolgálni, amelyek segítségével előnyre tehet szert a konkurenciával szemben.

T típusú munkatársak

A nálunk dolgozó szakemberek mindegyike “T” típusú tudással és szemlélettel rendelkezik az online jelenlét világában. Ez azt jelenti, hogy a saját szakterületükön meglehetősen mély tudással vannak felvértezve, de munkájuk során számításba veszik a többi terület igényeit és lehetőségeit is.

Ajánlatkérés

Maximum 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot