Facebook kezelés és hirdetés

Facebook kezelés és hirdetés


A fizetett és célzott Facebook hirdetés az egyik legjobb marketingeszköz. Gondolj csak bele, ha feladsz egy rádió vagy TV spotot, akkor azt rengeteg ember hallja és látja, de vajon közülük hányan tartoznak a vállalkozásod célcsoportjába? Az elért emberek csak kis részének lesz releváns a hirdetésed. Nem beszélve arról, hogy ez a fajta hirdetés, csupán egyirányú kommunikációra alkalmas és megtérülésük nem mérhető.

A Facebookban pedig pont ez a nagyszerű: olyan embereket tudunk elérni, akik nagy valószínűséggel érdeklődnek a terméked vagy a szolgáltatásod iránt, a kétirányú kommunikációnak és analítikáknak köszönhetően pedig visszajelzést kapunk, amelyeket felhasználhatunk a marketing stratégia optimalizálása során.

Tapasztalatból tudjuk, hogy minden vállalkozás sikerének eléréséhez, egyéni üzleti stratégiára és marketing megközelítésre van szükség. Ezért csapatunk kiemelt hangsúlyt fektet ügyfeleink igényeinek felmérésére, így biztosítva az általunk kezelt közösségi marketing kampányok minőségét és sikerességét.

Havi 30.000 Ft-tól

További részletekért kérj egyéni ajánlatot és mi 24 órán belül válaszolunk!