Google Ads

Google Ads hirdetés


A Facebook mellett, az online hirdetések másik fontos eszköze a Google kereső találati listáján belüli search hirdetések, a display és shopping hirdetések. Korábban AdWords néven ismert eszköz ma már Google Ads néven fut.

Részletes célzási lehetőségekkel tudunk hirdetni a vállalkozásodhoz kapcsolódó, olyan kifejezésekre, amelyekkel a potenciális vásárlóid rákeresnek az általad nyújtott szolgáltatásra vagy kínált termékre. A részletes analitikáknak köszönhetően átfogó képet kapsz a hirdetések teljesítményéről, melyek segítségével folyamatosan optimalizálni tudjuk a hirdetések elérését és költségvetését és a megtérülést.

Minden Google Ads kampány indítása előtt, kulcsszóanalízist végzünk és bekérjük tőled a szükséges információkat. Ez az elemzés tartalmazza az összes jelentős keresési kulcsszót és kifejezést. Ezekből tudunk következtetni az adott célcsoporthoz tartozó piac mélységére, illetve a várható forgalomra.

Költségkerettől és iparági versenytől függően nagyjából 3 hónap alatt tudjuk optimalizálni a kampányokat úgy, hogy a lehető legjobb megtérülést hozzák. Ez a 3 hónap próbaidőszak, ez idő alatt nem kell elkötelezned magad mellettünk. Erről részletesen a hogyan működik részben olvashatsz.

További részletekért kérj egyéni ajánlatot és mi 24 órán belül válaszolunk!