Webfejlesztés

Weboldal készítés és webfejlesztés


Egy márkának, terméknek vagy hiteles cégnek alapkövetelmény, hogy legyen egy olyan weboldala, ahol az érdeklődők könnyen és gyorsan tájékozódhatnak a vállalkozás által értékesített szolgáltatásról vagy termékről, illetve magáról a cégről, esetleg annak vezetőiről.

Az igényes online megjelenés rögtön bizalmat ébreszt a potenciális vásárlóban és máris nagyobb esélyünk van arra, hogy látogatásuk vásárlást eredményezzen. Ráadásul vállalkozásod profiljától függően, könnyebbé tehetjük az új ügyfelek szerzését online rendelési lehetőséggel, időpont foglalási rendszerrel vagy árajánlatkérő űrlappal is.

A weboldalkészítés összetett feladat. Először is rengeteg tényeztő figyelembe kell venni, mielőtt a tényleges fejlesztés elkezdődik. A tervezés fázisa meghatározó. Ugyan úgy, ahogy a logó, jó esetben a weboldal is hosszú időre szól, ezért nem érdemes összecsapni vagy félmunkát végezni. A weboldalaknak vannak kötelező és nem kötelező, de erősen ajánlott elemei is. Ezek a kínált szolgáltatástól, terméktől függően eltérőek lehetnek. Ugyan a látogató nem látja, de a viselkedése szempontjából meghatározó a weboldal technikai háttere. Hogy csak egy példát említsünk: a betöltődési sebesség. A felhasználók egyre türelmetlenebbek és minél lassabb egy weboldal, annál több potenciális vásárlót veszítünk el. Nem utolsó sorban ez SEO szempontból is fontos tényező.

Nem árulunk zsákbamacskát, elmondjuk mi és miért fontos egy weboldal fejlesztése során, elmondjuk az összes ezzel járó költséget és havidíjat. Nincs apró betű, nincs meglepetés. A domaint minden esetben a te nevedre vásároljuk meg, így biztos lehet afelől, hogy örökre a tiéd marad.

További részletekért kérj egyéni ajánlatot és mi 24 órán belül válaszolunk!