Webfejlesztés

Weboldal készítés és webfejlesztés


Legyen szó akár egy egyszerű bemutatkozó oldalról vagy egy összetett webshopról, tudunk segíteni! Egy márkának vagy cégnek alapkövetelmény, hogy legyen egy olyan igényes weboldala, ahol az érdeklődők könnyen és gyorsan tájékozódhatnak a vállalkozás által értékesített szolgáltatásról vagy termékről, illetve magáról a cégről és annak munkatársairól, vezetőiről.

Az igényes online megjelenés rögtön bizalmat ébreszt a potenciális vásárlóban és máris nagyobb esélyed van arra, hogy látogatásuk vásárlást eredményezzen. Ráadásul vállalkozásod profiljától függően, könnyebbé tehetjük az új ügyfelek szerzését online rendelési, fizetési lehetőséggel, időpont foglalási rendszerrel, árajánlatkérő űrlappal is vagy hírlevél feliratkozással.

A weboldalkészítés összetett feladat. Rengeteg dolgot kell tisztáznunk mielőtt elkezdjük a fejlesztést. A tervezés fázisa meghatározó. Ugyanúgy, ahogy egy logó, jó esetben a weboldal is hosszú időre szól, ezért nem érdemes összecsapni vagy félmunkát végezni. A weboldalaknak vannak kötelező és nem kötelező, de erősen ajánlott elemei is. Ezek a kínált szolgáltatástól, terméktől függően eltérőek lehetnek. Ugyan a látogató nem látja, de a viselkedése szempontjából meghatározó a weboldal technikai háttere. Hogy csak egy példát említsünk: a betöltődési sebesség. A felhasználók egyre türelmetlenebbek és minél lassabb egy weboldal, annál több potenciális vásárlót veszítünk el.

Nem árulunk zsákbamacskát, elmondjuk mi és miért fontos egy weboldal fejlesztése során, tisztázzuk az összes ezzel járó költséget és havidíjat. Nincs apró betű, nincs meglepetés.

További részletekért kérj egyéni ajánlatot és mi 24 órán belül válaszolunk!